-->

19 Eylül 2013 Perşembe

Aşk Kapıyı Çalınca

Hikayemiz bir zamanların ünlü komedi yıldızı Georgia York'un ünlü kocasından boşanmasıyla başlıyor. İçinde bulunduğu en kötü anı paparaziler yetmezmiş gibi birde ezeli düşmanı ve eski partneri Bram Shepard görünce Georgia iyice bunalıma girer ve gay olan bir arkadaşının evine gidip ona evlenme teklif eder. 
Fakat Bram çat kapı gelir ve onları duyduğunu söyler. Bram, Georgia'nın ilk aşkı ve dizide başrolü paylaştığı oyuncudur. Gençliğinde aşırı davranışları ve sorumluluğu yüzünden bir skandal yaşamış ve oynadığı dizinin sonlanmasına neden olmuştur. O günden sonra kendi kariyeri de tükenmiştir. Şimdilerde kariyerini eski haline getirmeye ve yeni projeler üzerinde çalışmaya başlamak istemektedir. Tabii ona bu konuda Georgia'nın yardım edeceğini düşünür. (Yanlış anlamayın gönüllü değil zorla bir yardım almak istiyor. ) Birbirine bir an bile  dayanamayan kahramanlarımız içkilerine ilaç atılması sonucu o gece kendilerini bilmeden evlenirler. Sabah uyandıklarında bu evliliği devam ettirmenin işlerine geleceğine karar verirler. Georgia eski kocası onu aldattığı için rezil olmuş ve herkesin ona acımasına maruz kalmıştır. Bram ise kötü çocuk olarak anılmak istememektedir. Başlarda itiş kakışla başlayan ilişkileri sonraları yatak odası arkadaşlığına oradan da aşka dönüşür.  
Kişisel Yorumum:
Bram gördüğüm en kötü erkek karakterdi. Kadınları koruyan, mert, onların üzerine titreyenlerin aksine bencil, aksi ve  kaba biriydi. Hele Georgia'ya teknede yaptığını ben affedemedim. Georgia nasıl affetti anlamadım. Georgia da klasik erkekler için kendini feda eden kadınlardan. Başlarda çok dişli olan Georgia yine adi Bram'a aşık olunca saf bir romantik gibi davranıp işleri mahvediyor. Asıl garip olan Bram'in Georgia'yı kaybettiği an ona gerçekten aşık olduğunu anlamasıydı. Bence rolü başkasına vermesine gerek yoktu. İspat için gazetecilerin önünde söyledikleri yeterliydi. Gerçi o kadar bencil ve psikopat birinin sonradan romantik kocaya dönmesi de mantıksız geldi. Klasik diyorum ya. Ayrıca Georiga'nın eski kocası ve onun yeni karısı Allah'ım öldüresim geldi ya. Bu kadar mı arsız olur bir insan? Georiga'ya gel üçümüz tatile çıkalım diyorlar. Düşünün metresiniz ve eski kocanız ile birlikte tatile çıkıyorsunuz. Bu delilerin arasında baş kadın karakterimizi kutlamadan geçemeyeceğim. 
Georgia'nın aksine hep kötülediğim  Bram'in tek beğendiğim hareketi Georgia'nın eski kocası ve onun karısına davranış şekliydi. En tiksindiğim yeri tekne olayı ve sonlarda Georgia'ya aşık olmadığı halde aşıkmış gibi davranması onun kalbini kırmasıydı. Neyse sonunda evli mutlu çocuklu bir devam filmi gördük. Okuyanlar devam filminin şifresini çözerler. 
Puanım:7

Hiç yorum yok: