-->

20 Nisan 2013 Cumartesi

Gece Yarısı Serisi 3: Gece Yarısı Uyanışı


Taş kalpli savaşçı yüzyıllardır görmezden geldiği çağrıya karşı koyuyor, buz tutmuş kalbini kimseye açmıyordu... 
Ta ki onunla karşılaşana kadar.

Barınak güzeli Elise Chase, elinde hançeri ve zihninde intikam duygusuyla Boston sokaklarında gezinmekte, değer verdiği herkesi elinden alan Issız vampirlere hak ettikleri cezayı vermeye çabalamaktadır. 
Doğaüstü psişik yeteneğinin onu mahvettiğini bilse de avını izlemek için bu gücünü kullanmaktadır. Bu yeteneğini etkili biçimde kullanmayı öğrenmelidir ve bunun için gidebileceği tek bir adam vardır -- ölümcül Soylu savaşçısı Tegan.
Sevdiklerini kaybetmenin ne olduğunu çok iyi bilen Tegan, Elise'in acısına aşinadır. Düşmanlarını soğukkanlılıkla avlayan savaşçı, öfkenin de ne olduğunu bilmektedir. Kendine hâkim olmak konusunda kusursuzdur... 
ta ki Elise ondan kendi kişisel savaşı için 
yardım isteyene dek. 
Aralarında kan yoluyla kurulan 'saf olmayan' bağ, onları arzunun, tehlikenin ve kalbin karanlık tutkularının oluşturduğu bir fırtınaya sürükler...
"Yılın en güzel aşk romanlarından biri."
Amazon.com
"Etkileyici, baştan çıkarıcı, erotik..."
J.R. Ward. 


Kişisel Yorumum:
Serinin kahramanları soğuk savaşçı Tegan ve Elisa diğer kitaplarda karşımıza çıkan ve hikayeleri olan karakterlerdi. Dante'den sonra en çok Rio ve Tegan'ı merak ediyordum. ''Kızıl Öpücük'' kadar beğenmesem de ikili arasındaki tutku okunmaya değerdi. Özellikle Elisa barınakta ömür boyu korunan bir hanım efendiye göre oldukça gözü pek ve güçlüydü. Birbirine benzer telepatik yetenekleri olması ikilimizi yakınlaştıran en büyük etkendi bana göre. Yine de Tegan gibi sert bir savaşçının da karısının kulu kölesi olması ancak bu kadar olur.

Puanım:

Hiç yorum yok: