-->

20 Nisan 2013 Cumartesi

Gece Yarısı Serisi 5: Gece Yarısı Tuzağı

Kurşunlar ve bıçaklarla eğitilmiş bir savaşçı olan Renatayı, -ölümlü ya da vampir- herhangi bir erkek yenemez. Ancak onun en güçlü silahı, nadir görülen ve ölümcül olan sıra dışı psişik yeteneğidir. Şimdi yabancı bir tehlike onun güçlükle kazandığı bağımsızlığını tehdit etmektedir. Bu altın renkli saçlara sahip vampir, onu hayalinin ötesinde zevkler yaşayacağı karanlık bir diyara sürükleyecektir.

Adrenalin bağımlısı, dövüş tutkunu Nikolai, kendi adaletini tüm Soylu düşmanlarına uygulamaktadır -ve son avı da acımasız bir suikastçıdır. 
Bir kadın onun yoluna çıkar: Baştan çıkarıcı, buz kadar soğuk bir muhafız olan Renata. Fakat Renatanın güçleri, sevdiği birinin yaşamı tehlikeye girdiğinde sınanacak, hatta Nikodan yardım istemesine neden olacaktır. İkisi güçlerini birleştirdiğinde büyük bir açlığın alevleri tutkuyla harlanacak, kan bağının neden olduğu eşsiz zevk onları ya sonsuza kadar lanetleyecek ya da kurtulmalarını sağlayacaktır...
"Lara Adrianın kadın kahramanı çelik kadar sert. Kitap raflarındaki en iyi vampiri serisi!"
Romantic Times BOOK
"Bir sonraki kitapta ne olduğunu öğrenmek için ölüyorum!"
WildOnBooks.com
"İlgi uyandıran gerçekçi karakterlerle iyi yazılmış bir roman… Takipçileri hazır olsun, bu seri gittikçe iyi oluyor!"
FreshFiction.com


Kişisel Yorumum:
Niko'yu 4. kitaptan tanırsınız. Asi, kendi başına hareket eden, eğlenceli bir savaşçı. Ona da ancak Renata  gibi bir soy eşi yaraşırdı. Bu kitapta serinin son kitabında karşımıza çıkacak bir aşk hikayesini de görmüş olduk. Geleceği gören kız Mira ve Avcı. Renata'nın Mira'yı  öz kızı gibi koruması beni derinden etkiledi. Niko Renata'dan gerçeği saklayınca aslında ben de kızdım. Ona doğruyu söyleseydi Renata beklerdi. Niko kendi etti kendi buldu. Kitap Dragos'u gene yok edememeleriyle son buluyor. 
    Ayrıca bu kitapta Berlin'de ailesini kaybeden ve eski sevgilisine yeniden aşık olacak olan bir karakterde devreye girdi. Bundan sonraki hikaye onları anlatacak. Eski aşıkları yeniden okumak güzel olacak. Niko ve Renata'nın hikayesinden çıktığımın farkındayım ama fazla spo vermeden okuyun kendiniz görün istiyorum. Güzel bir kitaptı. Tutku had safhadaydı. Niko'nun Renata 'nın kölesi olması ve bundan gurur duyması şu ana kadarki en romantik yorumuydu.

Puanım:
8

Hiç yorum yok: