-->

13 Şubat 2013 Çarşamba

Wallflower Serisi 3:Sevgim Sana Ait

 
Arkadaşlarına kıyasla çekingen, narin bir yapısı olan Evangeline Jenner bildiğiniz gibi serinin 2. Kitabı olan Ben Böyleyim'de St. Vincet'le beraberdi. Eva, Vincent'e hayatının teklifini yapar. Onunla evlenmek istediğini söyler. Bu teklifin tek amacı zalim akrabalarından kurtulmak ve babasının son günlerinde yanında olabilmektir. Zalim akrabaları Eva'yı kuzeniyle evlendirip servetini elinden almak istemektedirler. Eva Vincent'in Lillian'ı parası için kaçırdığını biliyordu. Bu yüzden onun bu teklife balıklama atlayacağını düşünüyordu. Nitekim dediği gibi de oldu. Vincent maddi durumu kötü olan bir Vikonttu. Babası dük ölünceye kadar da servetine sahip olamayacaktı. Bu yüzden onun için en hayırlısı zengin bir kadınla evlenmekti. Eva ona bu teklifle geldiğinde başta çok şaşırmıştı. Ama sonra teklifi kabul etmişti. Yalnız Eva'nın bir şartı vardı. Onunla sadece evliliği yasallaştırmak için bir gece birlikte olacak bir daha asla olmayacaktı. Vincent Eva'ya karışmayacaktı. Vincent farklı kadınlarla birlikte olmaktan hoşlanan bir adamdı. Bu yüzden Eva'nın teklifi onun için bir ceza değil, ödüldü. Eva'ya başkasından çocuk yapabileceğini bile söylemişti. 
   İkisi alel acele evlenmişler ve Eva'nın babasının kumarhanesine gelmişlerdi. Burada onları yarı çingene Cam Rohan karşılamıştı. Vincent başlarda Eva ile sadece parası için evlenmişti. Ama günler geçtikçe Eva'yı arzumalaya başlamıştı. Vincent istediği her kadına sahip olabilirdi. Ama o asla sahip olamayacağı, bakıpta dokunamayacağı tek kadına sahip olmak istiyordu. Ve bu kadın onun karısıydı. Eva'nın Cam ile olan yakınlığını bile kıskanır olmuştu. Babası ölünce ve akrabaları başına üşüşünce bile Eva'yı yalnız bırakmamış onu korumaya devam etmişti. Kumarhaneyi yönetmeye bile başlamıştı. Eva'ya istediği tek kadının o olduğunu söylemesine rağmen Eva ona inanmamış ve ortaya bir şart koymuştu. Vincent, belli bir süre kimseyle birlikte olmazsa Eva onun olacaktı. Ama bu süre içinde herhangi bir kadınla birlikte olursa Lillian ve Marcus'tan özür dileyecekti. Vincent için bu süre çok uzundu. Ancak Eva her şeye değerdi. Bu yüzden bu şartı kabul edip kendisi de bir şart ortaya koydu. Eva'yı her istediğinde öpecekti. İkilinin aşk çekişmeleri devam ederken, Eva'yı öldürmek isteyen birine karşı Vincent canını ortaya koymuş ve onu korumuştu. Eva ve arkadaşları kendinden başka kimseyi önemsemeyen Vincent'in Eva'ya gerçekten aşık olduğunu düşünmekteydiler. Eva Vincent ile birlikte olup, anlaşmayı bozmuştu. Vincent Marcus ve Lillian'dan özür dilemişti. Karşılığında Eva'yı kazanmıştı.

Kişisel Yorumum: Vincent Eva'ya gerçekten aşık olduğunu kanıtladı. Eski çapkından iyi koca olur mantığı burada da vardı. Çekingen Eva'nın ise dişlerini göstermesi beni oldukça şaşırtmıştı.

Puanım:10

1. KİTAP 
2. KİTAP 

Hiç yorum yok: