-->

12 Mayıs 2013 Pazar

Bahar Tanrıçası - Tanrıça Serisi 2. Kitap





Tanrıça Serisi’nin İkinci Kitabı

BÜTÜN KADINLAR!: İÇİNİZDEKİ TANRIÇAYI KUCAKLAMANIN ZAMANI GELDİ!

Her şey Lina’nın çaresiz bir anında sihirli bir yemek kitabına rastlamasıyla başlar. Kızıyla başı dertte olan bir tanrıça, soğukluğuyla ve kabalığıyla ün salmış, ama aslında aşka susamış bir tanrı ve dünyasına baharı getirerek sorunlarını çözecek olan genç bir tanrıçayla tanışmasıyla hayatı baştan aşağı değişir.

Ruhunu Bahar Tanrıçası Persephone’ninkiyle değiştirmesi teklif edilen Lina, huzursuz ruhlarla çalkalanan Ölüler Diyarı’nı düzene sokabilecek midir?
Peki ya, büyüleyici güzellikteki Persephone’nin bedenine hapsolan ruhu, yakışıklı esmer Hades’e kapıldığında bu karmaşanın içinden çıkabilecek midir?
Tanrıça Serisi’nde P.C. Cast antik mitoloji ve efsaneleri, onlara seksi, modern bir yön vererek günümüz dünyasına uyarlıyor.
“Romansla birlikte servis edilmiş fanteziye doyamayan okurlar için gerçek bir ziyafet. Mitoloji hiç bu kadar eğlenceli olmamıştı!”

-Romance Reviews Today

“Büyüleyici… Sevimli.”
-The Romance Readers Connection
“Her zamanki gibi, mizah ve ateşli seks bir arada.”
-Affaire de Coeur

Kişisel Yorumum
Deniz Tanrıçasını hiç beğenmeyen ben ''Bahar Tanrıçasına'' bayıldım. Kesinlikle okunması gereken bir kitap. Hades ve Lina ikilisinin atışmaları, Lina'nın bir tanrıça gururuna sahip olması süperdi. Gururlu, kendinden emin ve güçlü kadın karakterleri çok sevdiğim için Bahar Tanrıçası Lina tam benlikti. Hades başta ruha aşığım dese de Lina'nın Persephone halindeki bedeninden de baya bir etkilenmişti. Yalan atmasın şimdi. Ama sonunda Persephone bunu çok güzel bir şekilde test etti. Bir şeyden daha bahsetmek istiyorum. Adı Bahar Tanrıçası ama yine konumuz gerçek Bahar Tanrıçası değil, onun bedenini kullanan ölümlü Lina ve Ölülerin Efendisi Hades'in aşkı. Bu yüzden adı Ölüm Tanrıçası olabilirdi diye düşünüyorum. Yine de ben çok beğenerek okudum. Umarım sizlerde beğenerek okursunuz. Not:+18lik bir kitaptır. Gece Evine aldanıp ta yanılmayın.
Puanım:10
1.KİTAP
3.KİTAP


Hiç yorum yok: